Hoiax_IMG_1754

HØIAX HAR INNGÅTT SAMARBEID MED VIGGO WAHL PEDERSEN AS.

Høiax AS har kjøpt 70 prosent av aksjene i produksjonsbedriften Viggo Wahl Pedersen AS på Notodden.
03.09.2020 Pressemelding fra Høiax as.


Firmaet Viggo Wahl Pedersen AS er drevet av Rørleggermesteren Viggo Wahl Pedersen som har utviklet og produsert lekkasjestoppere siden 1980-tallet.

At produksjonen foregår i Norge, og at vi derigjennom har nærhet til både produksjon og utvikling er viktig for oss. Dette er helt i tråd med med Høiax sin strategi.
I tillegg til lekkasjestoppere, produserer de vann-ledningstinere og behandling mot innvendige avleiringer.


Hoiax_Viwa-Watersafe_1754


Viggo Wahl Pedersen AS videreføres, og det gjøres ingen drastiske endringer, mht. arbeidstokken eller produksjonssted. Høiax jobber for tiden med å ansette en salgssjef/produktsjef innen lekkasjesikring. Viggo Wahl skal trappe ned på sikt, men han skal ikke gå av med pensjon enda. Han skal bidra med sin kompetanse på produktutvikling i tiden fremover. Viggo Wahls dyktige medarbeidere skal fortsette med drift og distribusjon.

Hva betyr dette for våre kunder?
Høiax vil nå tilby et enda bredere produktsortiment, og blir mer komplette innen lekkasjesikring. Våre eksisterende kunder vil ikke bli påvirket, og vil dermed ikke merke noen forskjell. Med Høiax-apparatet i ryggen vil Viggo Wahl få god støtte fra Service-senteret på teknisk og salg.
Kunder som ønsker å fortsette å handle Aquasafe (230V) fra Høiax vil fortsatt ha muligheten til det. Viwa Watersafe produktene (12V) er allerede tilgjengelig i alle Høiax proffbutikker og på web/netthandelen til Høiax.
Oppdatert