Liten varmtvannsbereder

Liten varmtvannsbereder ‒ perfekt for boliger med liten plass

Ser du etter en liten varmtvannsbereder som ikke tar for mye plass, samtidig som den gir nok varmtvann? Noen ganger trenger man nemlig ikke mer enn en liten tank for å dekke et daglig behov. 

Hvilken størrelse på varmtvannsbereder lønner seg?

 

Det kan være ulike grunner til at man trenger en liten varmtvannsbereder, men som regel handler det om at man enten ikke trenger så mye varmtvann daglig, eller at man ikke har plass til en stor en. Uansett grunn: Høiax har tanken du trenger for å få mest ut av bruk og plass. Det viktigste å tenke på er hvor mange personer som oppholder seg mest i boligen, og avgjøre deretter hvor ofte varmtvannet brukes.

Heatex 30-001 (1)_web
Høiax Heatex eco varmtvannsbereder kommer i enten 20 og 30 liter.
Det holder til cirka 1 dusjbad eventuelt til oppvask. Berederen kan installeres på veggen og under benken i små leiligheter, eller fritidsboliger som ikke trenger altfor mye varmtvann hver dag.

Berederen passer også godt til utekjøkken og på hytta.
I tillegg er den ekstra strømbesparende med hjelp god isolasjon av isopor, og en ventil med Iso-topp for å hindre mest mulig varme å slippe ut.
 

Trenger du en litt større varmtvannstank som fortsatt kan plasseres under kjøkkenbenken, eller badet, er RSB eco et perfekt valg. Den kommer i 100 og 120 liter som dekker 2 -3 personer, og er spesialutviklet for å passe standard benkemål på 60 x 60 benkeskap. Utsiden er laget av en myk plast for at den skal kunne presses sammen for passe i skapet. 

Rsb Eco 120-001_web

En viktig ting å huske på er at en liten varmtvannsbereder har mindre mengder varmtvann å ta av. Derfor så bør den som skal dusje eller ta oppvasken, ha dette i bakhodet før de skrur på kranen. 


Smart plassering av liten varmtvannsbereder

 

En annen viktig ting å tenke på når du velger varmtvannsbereder er hvor den best mulig kan plasseres i boligen. For mindre varmtvannsberedere ligger nøkkelen oftest i å enten sette de et sted hvor det vil skape minst mulig sjenanse. 

 

Uansett om du trenger en liten varmtvannsbereder på hytta eller i en mindre leilighet, vil en smart plassering som oftest være i et skap på kjøkken eller bad, eller å henge den på veggen. Slik frigjør du mest mulig gulvplass. 

 

Veggberederen Quadro V kommer i størrelsene 60 og 110 liter, og er en typisk bereder som er designet for å henge på veggen med en litt større kapasitet. 

 

Hvis det heller er mest praktisk å ha berederen i et skap, anbefaler vi å sjekke ut RSB Eco eller Høiax Heatex Eco, som nevnt over. 



Har du andre spørsmål? 

Hvis du er usikker på hvilken varmtvannsbereder du bør investere i, kan du bare ta kontakt med oss eller kontakte din nærmeste forhandler.

 

Andre artikler fra Produktnyheter

Oppdatert
Høiax Heatex Eco

8025146: HEATEX ECO 20

Les mer om Høiax HeatEx


RSB Eco

8026215: RSB ECO 100
Les mer om RSB Eco