Aktuelt

Høiax lanserer storberedere på 1000 liter

Høiax har tatt steget fra 500 til 1000 liters beredere. Før sommerferien lanserte de tre nye modeller. Den største nyheten er en egen bunnavtapning som muliggjør utspyling av bunnsedimenter under drift, og som skal forebygge og hindre legionella. Teknisk direktør Arne Vold-Johansen i Høiax, forteller at de er den eneste berederleverandøren med en slik løsning.
Leveres med bunnavtapning som muliggjør utspyling av bunnsedimenter under drift.

VI ER KLARE FOR VVS-DAGENE!

Vi har sikret oss god plass til å vise oss frem under VVS-DAGENE 17.-19.10. Sett av tid til å besøke oss på vår 200 m2 store stand C03-18 for å se et utvalg av både kjente, og nye produkter. Vår stand vil være spekket med våre egne produkter fra Høiax, varmepumper fra alpha innotec, press-systemer fra Viega, samt vår siste produktnyhet; lyddempende avløpsrør fra Rehau.

Høiax 90-års jubileum - takk til våre underleverandører

Høiax har feiret sitt 90 års jubileum, i den forbindelse fikk vi støtte fra våre underleverandører til å gjennomføre en rekke aktiviteter. Vi legger stor vekt på et godt og langsiktig samarbeid med våre underleverandører og vil her takke våre viktigste samarbeidspartnere.

Oppdatert