Aktuelt

Høiax lanserer storberedere på 1000 liter

Høiax har tatt steget fra 500 til 1000 liters beredere. Før sommerferien lanserte de tre nye modeller. Den største nyheten er en egen bunnavtapning som muliggjør utspyling av bunnsedimenter under drift, og som skal forebygge og hindre legionella. Teknisk direktør Arne Vold-Johansen i Høiax, forteller at de er den eneste berederleverandøren med en slik løsning.
Leveres med bunnavtapning som muliggjør utspyling av bunnsedimenter under drift.

Veien til væske/vann-varmepumpe (bergvarme)

Glenn_Bentare_

Som de aller fleste er klar over er det bestemt at det ikke er lov å benytte fossilt brensel for fyring fra og med 2020. Der kommer varmepumpen inn i bildet. Her møter vi varmepumpeansvarlig i Høiax Glenn D. Petersen og Prosjektleder i Energiinnovasjon Bent Are Eriksen på prosjekt i Drøbak. Her skal de foreta utskiftingen av en gammel oljefyr over til bergvarmepumpen Alpha Innotec.

Rør-i-rør kvalitetssikret for norske forhold

ror_i_ror_Hans_1425

Både ved nybygg og rehabilitering må kunden ta mange valg og forholde seg til en rekke ulike leverandører. Totalleverandøren Høiax ønsket å gjøre dette enklere for kundene og har derfor utviklet komplette løsninger for tappevann og produksjon av varmt vann, med optimale produktløsninger.

HVORDAN UNNGÅ LEKKASJER?

IMG_1366_low3

Det bygges 230 nye studentboliger i Fredrikstad for Studentsamskipnaden i Østfold. Totalentreprenør er AF Gruppen, og rørlegger-installasjonene utføres av RørCompaniet AS. Bygget har en samlet brutto bygningsareal på ca. 6 900 m2 og utgjør fire blokker med studentboliger i massivtre. Hyblene vil stå ferdig til skolestart i 2020.

Høiax 90-års jubileum - takk til våre underleverandører

Høiax har feiret sitt 90 års jubileum, i den forbindelse fikk vi støtte fra våre underleverandører til å gjennomføre en rekke aktiviteter. Vi legger stor vekt på et godt og langsiktig samarbeid med våre underleverandører og vil her takke våre viktigste samarbeidspartnere.

Høiax lanserer smarthusteknologi

Høiax lanserer nå et unikt styringssystem til boligen, som gir utallige muligheter for styring og regulering av vannbåren gulvvarme og radioatorer. I tillegg kan det enkelt utvides til et komplett smarthussystem. – Det er gøy å kunne utvikle løsninger også neste generasjon får dra nytte av, sier en stolt Øyvind Johnsen, produktgruppesjef for vannbåren varme.

Installasjon av bergvarme - hva nå?

IMG_0680

I forbindelse med utfasingen av fossilt brensel investerte Daniel Holmberg i bergvarmepumpen alpha Innotec i 2019. Her er sluttbrukers erfaring etter ett år med bergvarme og tips til rørleggeren for vedlikehold og kundetilfredshet fra Høiax.

Moderne storberedere med enkel installasjon

storberedere_enrgiCo

Storberedere i et felles anlegg gir mindre varmetap enn desentraliserte beredere. De fleste leiligheter i boligblokker med felles energisentral vil som regel ha sentraliserte storberedersystemer. Høiax leverer storberedere fra 300L til 1000L. Fordelen dette gir, er et større volum og overflate, jevn varme fra væske/vann-varmepumpe og back-up/legionellasikring fra elektrisk varmeelement i berederne.

Rørleggerfirma Lien & Co AS har fått et godt fotfeste i Oslo: – Høiax bidrar til en enklere og mer effektiv arbeidsdag for oss

Anders-Lien-2-1-1024x683

Anders Lien, daglig leder av Rørleggerfirma Lien & Co AS sitt Oslo-kontor, opplever travle tider for tiden. En viktig del av suksesshistorien, er å knytte til seg gode samarbeidspartnere, og Anders er svært fornøyd med det Høiax tilfører dem av løsninger og kompetanse. – Høiax bidrar de til en enklere og mer effektiv arbeidsdag for oss, og vi føler oss veldig godt ivaretatt, sier han.

Energieffektivt sirkulasjonssystem på 10 minutter!

136447

I Sarpsborg rehabiliteres nå det kjente Stjernebygget til å bli et toppmoderne miljøbygg. For å nå målene på monteringstid og energieffektivitet har rørentrepenøren Ingard Langsholdt AS i samarbeid med Høiax, valgt Viega Smartloop Inliner system for varmtvannssirkulasjon.

Høiax CONNECTED - SMARTBEREDER MED SKYLØSNING

Høiax_CONNECTED_miljø_med_logo_low

Gjennom halvannet år har vi sammen med Futurehome og høyteknologiselskapet NxTech utviklet et smart energilager for termisk varme basert på varmtvannsberedere. Løsningen gir mulighet til både å spare energi, ta ned effekttopper og skape forbrukerfleksibilitet i strømnettet.

Nå er løsningen ferdig utviklet, og den intelligente berederen vår «Høiax CONNECTED» kan styres fra mobile enheter og ønskelig inngå som en del av smarthusløsningen i Futurehome.

Oppdatert