smart vvb

En varmtvannsbereder (VVB) med skyløsning og smarthussystemer

Med varmtvannsbereder som er koblet til en skyløsning og et smarthussystem kan du bruke strømmen smartere og varme opp varmtvannet når strømprisene er lavest. 

 

Kunnskap er makt, sies det, og litt sånn er det for smarte hjem også. Når hjemmet ditt kobles til skyen kan det bruke all vår kollektive kunnskap til å ta smartere valg. Alt fra elektroniske låser, oppvarming og lys til varmtvannsberedere kan  optimaliseres med smarthus systemer som Homey og Futurehome. En smart varmtvannsbereder vet når strømmen er billigst, og varmer opp vannet på best mulig tidspunkt. Samtidig kan temperaturen på vannet justeres etter dine ønsker og behov. Ganske smart i grunn.

Varmtvann fra skyen med Høiax Connected

Strømmen er ofte dyrest på den tiden vi trenger å bruke strøm. For eksempel koster det gjerne mye mer å varme opp vannet på morgen når de fleste dusjer. En vanlig varmtvannsbereder varmer opp vannet med en gang du har brukt litt varmt vann. Så når du dusjer på morgen, varmer den vanlige varmtvannsberederen opp vannet når du er ferdig.


Dessverre er det mest sannsynligvis akkurat da strømmen er på sitt dyreste. Hva om varmtvannsberederen din ventet litt og heller varmet opp vannet på et senere tidspunkt, når strømprisene er lavere? Det er akkurat det en smart varmtvannsbereder som Høiax Connected gjør. Gjennom appen myUplink kan du aktivisere spotprisstyring slik at varmtvannsberederen selv velger når den skal varme seg opp. 

VVB tilknyttet et smarthussystem representerer fremtiden for smarte hjem

Futurehome og Homey styrer ikke bare en smart vvb som Høiax Connected, det er en app for fremtidens hjem. I et smarthjem koblet til  smarthussystem kan lys og varme tidsstyres slik at du våkner til et lyst og godt oppvarmet hjem hver morgen. Samtidig slukkes alle lys og temperaturen senkes når du sover eller er på jobb.


Smarte hjem kan også ha smarte brann- og røykdetektorer og vannlekkasjesensor som oppdager farer tidlig og gir deg beskjed i appen om uhellet skulle være ute. Hjemmet blir også sikrere med smarte dørlåser, vindu- og dørsensorer og bevegelsessensorer. Alt sammen styres selvfølgelig gjennom en mobilapp som gir deg full kontroll av din vvb og hele ditt smarthjem.

 

Høiax Connected og smarthussystemkrymper strømregningen

Med Futurehome kan du også bruke den komplette strømsparepakken Strømkontroll™. Den gir deg oversikt og full kontroll over strømforbruket ditt. Med en HAN-sensor måler Strømkontroll™ strømforbruket ditt i sanntid, slik at du kan justere det basert på strømprisene. Kombinert med et smart termostat kan hjemmets oppvarming optimaliseres gjennom Futurehome.

Ved å kombinere Høiax Connected og Strømkontroll™ kan du optimalisere strømbruken på de aller største strømutgiftene i hjemmet – oppvarming. Det gjør Futurehome og Høiax Connected til en naturlig del av fremtidens hjem. Investerer du i en smart varmtvannsbereder kan du spare tusenvis av kroner i året. 

vvb med skyløsning
Høiax CONNECTED 200 smart varmtvannsbereder.

KONTAKT OSS

Ønsker du mer informasjon om hvordan en Høiax Connected vvb kan redusere strømregningen din, kan du kontakte oss på telefon 69 35 55 00 eller sende en mail til post@hoiax.no

Andre artikler fra Produktnyheter

Oppdatert
Hva innebærer Enova-støtten for varmtvannsberedere?
Enova gir støtte på inntil 4000 kroner til de som møter kriteriene når de installerer Høiax Connected 200&300, inkl. CONNECTED Expand modellene.

Kontakt Enova for å se om du kvalifiserer til støtte.
Se kriterer for ENOVA støtte her


Smart varmtvannsbereder Høiax Connected

8025262_CONNECTED_200

Les mer om CONNECTED her