iMAGE_vvs_DAGENE2022

Vi skal vise frem vår største nyhet noensinne!

– Vår deltakelse på VVS-dagene har alltid vært viktig, her møter vi alle i bransjen på et sted, sier markedssjef i Høiax, Cecilie Eriksen. Høiax har eksistert i over 95 år, men på VVS-dagene skal vi introdusere markedet for vår største nyhet noensinne.

Kilde: nemitek: https://www.vvsdagene.no/hoiax/vil-vise-frem-sin-storste-nyhet-noensinne/297701

– I løpet av de tre dagene på Lillestrøm møter vi mange av våre eksisterende kunder. Vi ser hva våre konkurrenter gjør, møter leverandører og får vist oss frem for nye og potensielle kunder på en god måte. Vi prioriteter denne aktiviteten høyt og legger inn mye tid og ressurser på denne messen, sier markedssjef i Høiax, Cecilie Eriksen.

– På årets messe skal vi skal vise frem vår største nyhet noensinne; Høiax CONNECTED. Vi skal presentere denne smarte varmtvannsberederen sammen med flere nyheter innen rør-i-rør, pressystemet Viega Smartpress med mer.Høiax_CONNECTED_Enova-støtte
Se Film: 
https://www.youtube.com/watch?v=lfTm_rdpHVE

Over 95 år med produksjon

Høiax AS i Fredrikstad har produsert varmtvannsberedere i over 95 år. Produksjonen foregår fortsatt i Fredrikstad med produktutvikling og salg/administrasjon vegg-i-vegg.

– Kostnadseffektiv kvalitet i verdensklasse og fleksibel produksjon kommer våre kunder til gode. Vi forsøker alltid å se etter muligheter fremfor begrensninger og velger insourcing av kompetanse, produksjon og arbeidsplasser fremfor outsourcing, forteller Eriksen.Kong Olav, på riksmessen 1958.

Høiax AS er en komplett systemleverandør av teknisk-VVS og selger direkte til rørleggeren, ikke via grossist. Høiax har butikker og salgsavdelinger i Fredrikstad, Oslo, Trondheim og Bergen. Vi har mange varegrupper som varmtvannsberedere, varmepumper, pressystemer, systemvarer for tappevann, prefabrikkering av fordelerskap, lekkasjesikring, avløpsrør, gulvvarme til boliger og større anlegg.

Ønsker du å høre mer om Høiax og deres innovative produkter, kan du besøke deres stand i hall C (C03-26) på VVS-dagene 19.-21. oktober på Nova spektrum.

 

Viktige år for Høiax:

  • Flyttingen til Lisleby 2000, bygging av helt ny fabrikk.
  • Høiax fabrikken videreutvikles kontinuerlig med vekst og disponerer ca 15000 m2 med produksjon og logistikk.
  • 2005 etablerte Høiax AS «Heating» med mål om å gå fra å være en ren produksjonsbedrift til systemleverandør innen teknisk VVS.
  • 2006 Høiax introduserer helt nytt tappevannssystem.
  • 2015 Viega presssystemer eneavtale med dem i Norge innen VVS. Samme år tar Høiax over IPAS sin avdeling for ledningsproduksjon, og flyttes til produksjonslokale til Høiax sammen med de ansatte.
  • Oppkjøp av Viggo Wahl Pedersen april 2019.
  • Februar 2021, Høiax PREFAB utvider kapasiteten med en ytterligere produksjonslinje for ferdig monterte fordelerskap i fabrikken på Lisleby i Fredrikstad.
  • Laseringen av smartberederen Høiax CONNECTED januar 2022.
 


Oppdatert