Rørlegger_CONNECTED_retrofit_

Gjør din gamle bereder smart med Høiax RetroFit

Nå kan du oppgradere den gamle skumisolerte varmtvannsberederen din ved å montere Høiax Retrofit på den og få full Høiax Connected-funksjonalitet. Den vil da bruke strømmen smartere og hjelpe deg med å redusere strømregningen.

Høiax Connected er en smart varmtvannsbereder som er tilkoblet en skyløsning som lar deg stille inn hvilke tidspunkter på døgnet du vil at den skal varme opp vannet hjemme hos deg. På den måten kan du enkelt unngå strømpristoppene og utnytte tidspunktene når strømmen er på sitt billigste.

Gammel varmtvannsbereder blir som ny

Med Høiax RetroFit får du samme funksjon på din gamle varmtvannsbereder, uten å måtte bytte den ut med en ny. Du velger selv om du vil styre den via en egen app på mobilen din eller via et brukervennlig display. I appen myUplink har du også tilgang til dagens spotpris på strøm fra Nord Pool, slik at du enkelt kan bestemme når berederen skal bruke strøm og ikke. I tillegg kan du blant annet følge med på berederens strømforbruk i sanntid, fyllingsgraden og historikk.

 

På samme måte som Høiax Connected kan Høiax RetroFit kobles opp mot smarthusløsningene FutureHome, Homey, Google Home, Google-assistenten Alexa og IFTTT, slik at du også kan kontrollere og optimalisere det totale strømforbruket i boligen din.

Smarte Høiax RetroFit-løsninger

Høiax RetroFit kan enkelt monteres på de aller fleste eldre varmtvannsberedere fra Høiax. Løsningen leveres i to ulike varianter; Høiax Connected RetroFit Kit og Høiax Connected RetroFit Universal. Hvilken løsning som passer din gamle bereder avhenger av om berederen din har et fysisk utvendig ratt til å justere temperaturen eller ikke.

 

 • Høiax Connected RetroFit Kit
  Denne varianten er kompatibel med Høiax standardberedere og ECO-modeller produsert etter 2013. Du kan ikke bruke Høiax Connected RetroFit Kit på beredere med et utvendig justerbart temperaturratt.

  8025036_CONNECTED_kit_200_250_web 
  art nr 8025036
  Høiax CONNECTED 200/250 RetroFit Kit m/2kW element

  art nr 8025043
  Høiax CONNECTED 300 RetroFit Kit u/element  • Høiax Connected RetroFit Universal (kommer i salg)
  Denne varianten kan monteres på varmtvannsberedere med et utvendig temperatur-ratt. Høiax Connected RetroFit Universal er kompatibel med beredere med både et ettrinns- og tretrinnselement.
  8025047_CONNECTED_retrofit_universal


Enkel montering på din gamle bereder

Det er fort gjort å montere en Høiax RetroFit-løsning på den gamle varmtvannsberederen din.
Vær imidlertid oppmerksom på at du må ha hjelp av en autorisert rørlegger til å bytte fra et ettrinns- til et tretrinnselement samt elektriker.

Her kan du se steg for steg hvordan monteringen av Høiax RetroFit gjøres i praksis på de ulike berederne:

 

Høiax Connected RetroFit Kit 

 

Høiax CONNECTED RetroFit Universal (kommer i salg) :

 

Oppdatert