Høiax_CONNECTED_miljø_med_logo_low

Høiax CONNECTED - SMARTBEREDER MED SKYLØSNING

Gjennom halvannet år har vi sammen med Futurehome og høyteknologiselskapet NxTech utviklet et smart energilager for termisk varme basert på varmtvannsberedere. Løsningen gir mulighet til både å spare energi, ta ned effekttopper og skape forbrukerfleksibilitet i strømnettet.

Nå er løsningen ferdig utviklet, og den intelligente berederen vår «Høiax CONNECTED» kan styres fra mobile enheter og ønskelig inngå som en del av smarthusløsningen i Futurehome.

SPØRSMÅL OG SVAR OM Høiax CONNECTED

 

Når kommer smartberederen Høiax CONNECTED i salg?
- Den kommer i salg etter sommeren. Nærmere info vil komme til våre kunder og forhandlere (rørleggerne).

Hvor kan jeg kjøpe Høiax CONNECTED?
- Høiax er direkteleverandør for proffkunder. Privatpersoner kan handle hos sin lokale og autoriserte rørlegger for å bestille Høiax Connected og få den installert.

Må jeg styre smartberederen via APP?
- Nei, det er ikke et krav. Smartberederen har et intuitivt display for enkel betjening og styring.

Den nye smartberederen kan styres fra appen myUplink, er det kun denne appen som gjelder?
- Det kan også tilpasses andre smarthussystemer dersom ønskelig.

Har Høiax CONNECTED ferieprogram?
- Ja, antall feriedager kan settes både i display og i app, bereder vil starte oppvarming på nest siste feriedag.

Kan jeg fjernstyre  Høiax CONNECTED på hytta når jeg er et annet sted?
-Ja, men det krever at Høiax CONNECTED på hytta er tilkoblet myUplink skyen, da kan du bruke myUplink appen til fjernstyring.

Har  Høiax CONNECTED tidsplan så jeg kan bestemme hvilke tider på døgnet som den ikke skal slå seg på?
- Ja, bruker du myUplink appen så kan du sette opp tidsplan.

Har  Høiax CONNECTED funksjon for å drepe legionellabakterier?
- Ja, Høiax CONNECTED har et automatisk legionellaprogram som øker temperaturen til 75gr dersom det er nødvendig. Du kan også se i myUplink appen når det sist ble kjørt legionellaprogram. Du trenger ikke å bruke muUplink eller å ha Høiax CONNECTED tilkoblet sky for at legionellaprogrammet skal kjøres.Høiax CONNECTED er en helt ny generasjon varmtvannsbereder som gir mulighet til styring fra mobile enheter og appen myUplink.

Høiax CONNECTED er blant annet kompatibel med Futurehome (Telia) smarthussystem. Sammen med Futurehome har vi utviklet en sky-løsning, og Høiax Connected kan nå inngå som en del av smarthjemløsningen.

Hoiax_connected_lowB600_h800


Smartberederen har et intuitivt display, slik at den også kan styres uten APP.

Oppvarming av varmtvann utgjør normalt en stor del av strømforbruket i hjemmet. Med Høiax Connected kan du nå kontrollere forbruket av strøm og dermed styre unna høye effekttopper, som kan bli dyre med dagens strømtariffer. Berederen kan fungere som et energibatteri, fordi den via informasjon fra smarthjemsystemet kan lagre varmtvann når strømmen er billigst. Man kan også fjernstyre varmtvannsberederen i hytter og i ferietider.
Dette produktet har vært etterlengtet og er nyskapende innen utvikling av varmtvannsberedere. I dagens samfunn er vi vant til å kontrollere det meste og med Høiax Connected vil man nå kunne få et mer aktivt forhold til berederens energiforbruk.


 

USP:

  • Høiax Connected kan redusere strømforbruket på flere måter Intuitivt display på berederen

  • Med myUplink APP styrer du varmtvannsberederen fra smarttelefonen, og det kan også tilpasses andre smarthussystemer dersom ønskelig

  • Feriemodus, mulighet for fjernstyring av varmtvannsbereder på hytta

 

Teknisk informasjon:

  • Automatisk legionella-program
  • Flere forskjellige driftsmoduser
  • Kompatibel med Futurehome (Telia) smarthussystemArtikkel i VVS-forum mandag 3. mai 2021.https://www.vvsforum.no/2021/hoiax-lanserer-smartbereder-skylosning-brukes-energilager/ 

Oppdatert