h%C3%B8iax_GAC8219

Arvid Aalen blir ny produktgruppesjef for pressystemer og lyddempet avløp hos Høiax

Etter nesten 22 år i Geberit, har Arvid Aalen begynt i stillingen som produktgruppesjef hos Høiax for Viega pressystemer og Rehau lyddempet avløp.  – Jeg ser frem til å jobbe sammen med Høiax sitt dyktige salgs- og supportteam. Sammen skal vi skape salgsvekst fremover, sier Arvid Aalen til VVSforum.


Kilde: 12.11.2021
https://www.vvsforum.no/2021/arvid-aalen-produktgruppesjef-pressystemer-lyddempet-avlop-hos-hoiax/


Kommersiell direktør Hans Wernersen i Høiax er tydelig fornøyd med at han har fått Arvid Aalen med på laget.

– Jeg har hatt mange flotte og lærerike år med gode og engasjerte kollegaer i Geberit, en tid jeg ser tilbake på med stolthet og glede. Men samtidig følte jeg tiden var moden for å gjøre noe nytt, sier 52-åringen få dager etter han begynte hos sin nye arbeidsgiver i Fredrikstad.

– Det kunne ikke vært bedre klaff i forhold til vår satsing og vårt kundefokus. Vi har brukt de siste årene på å bygge Viega som varemerke i det norske markedet, et arbeid som virkelig begynte å gi avkastning i fjor. Da så vi også at vi trengte en dyktig person til å ta seg av denne produktgruppen – i tillegg til våre lyddempende avløpsrør fra Rehau – om vi skulle yte kundene den servicen og oppfølgingen vi ønsker og de forventer.

– Vi har gode muligheter til å komme inn på store prosjekter, men det krever fullt fokus og en egen ansatt dedikert i dette arbeidet. Det har vi nå fått med Arvid, som er høyt respektert i markedet. Han har solid og høy kompetanse på disse områdene, og kan jobbe mot storkunder umiddelbart. Samtidig er dette et ledd i generell kompetanseheving for Høiax, som er et viktig satsingsområde.


Moderne installasjonsteknikk

Viega pressfittings rørsystemer i metall og alupex har utallige patenter, høy kvalitet og Viega er en sterk tysk internasjonal aktør. Fokus er på energieffektivitet, lekkasjesikkerhet, komfort, drikkevannhygiene og levetid.
Det er som musikk i Aalens ører, som brenner for den europeiske kunnskapen som Høiax besitter – blant annet gjennom Viega.

Aalen påpeker at pressystemene som brukes i dag er trygge, og koblingsteknikken brukes i nesten alle typer installasjoner.

– Pressteknologien til Viega med SC-Contur er moderne og sikker. Det unike med systemet, er at om man har presset og gjort det man skal, er det 100 prosent tett – og om man ikke har presset så er det 100% utett.
Det vil man umiddelbart oppdage under lekkasjetesten, som er en sikkerhet for rørlegger, sluttbruker og Høiax.

Kunnskapsdeling

Aalen poengterer viktigheten av god opplæring i rørleggerteknikker, system og materialvalg til kundene. Utviklingen pågår for fullt og han nevner at nyeste generasjon innen pressverktøy gir effektive og økonomiske installasjoner for rørleggere.

– Rørleggere er avhengig av å tjene penger. Vi skal bidra til at de gjør det, sier han.

Han ser også stort potensial i Rehau sitt lyddempet 3-lags PP avløpsrørsystem i årene fremover.

– Vi skal utfordre oss selv, være lyttende og forsterke Høiax´ verdier, er hans programerklæring når han nå starter en ny etappe på sin yrkesvei.

Andre artikler fra Produktnyheter

Oppdatert